Supă De Ceapă Franceză Gratin Corcrose

Supă De Ceapă Franceză Gratin Corcrose
Supa de ceapă franceză Gratin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 378 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, margarină, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supă franțuzească de ceapă (ciorbă de ceapă l ' oignon Gratin grosolan), și Supa De Ceapa Rapida Gratin Corcrose.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina în cuptorul olandez sau în cratița mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapă; gatiti 15 minute sau pana cand ceapa se rumeneste si se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați bulion, cub de bulion, sos Worcestershire și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bouillon CubeBouillon Cube
PiperPiper
BulionBulion
4
Între timp, într-un castron mediu, combinați brânzeturile.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pentru a servi, așezați 6 boluri rezistente la cuptor pe foaia de prăjituri pentru a ușura fierberea. Supă de oală în boluri. Se acoperă fiecare cu felie de pâine prăjită; se presară fiecare cu aproximativ 2 linguri de amestec de brânză. Se fierbe aproximativ 3 până la 5 inci de la căldură timp de 1 până la 3 minute sau până când brânza este cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Cookie-uriCookie-uri
PâinePâine
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista