Supă De Ceapă Franceză Gratin Corcrose
Supa de ceapă franceză Gratin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 378 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, margarină, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supă franțuzească de ceapă (ciorbă de ceapă l ' oignon Gratin grosolan), și Supa De Ceapa Rapida Gratin Corcrose.
Instrucțiuni
Topiți margarina în cuptorul olandez sau în cratița mare la foc mic.
Adăugați ceapă; gatiti 15 minute sau pana cand ceapa se rumeneste si se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați bulion, cub de bulion, sos Worcestershire și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute.
Între timp, într-un castron mediu, combinați brânzeturile.
Pentru a servi, așezați 6 boluri rezistente la cuptor pe foaia de prăjituri pentru a ușura fierberea. Supă de oală în boluri. Se acoperă fiecare cu felie de pâine prăjită; se presară fiecare cu aproximativ 2 linguri de amestec de brânză. Se fierbe aproximativ 3 până la 5 inci de la căldură timp de 1 până la 3 minute sau până când brânza este cu bule.