Supă De Ceapă Franceză De Mere

Supă De Ceapă Franceză De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de ceapă franceză cu mere. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 551 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați mere, gruyere, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 2490 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Ceapă Franceză De Cidru De Mere, Supă de ceapă franceză fără mere și fără Gluten, și Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și apa și gătiți, acoperite, până când sunt complet fragede și caramelizate și aurii, aproximativ 2 ore, adăugând mai multă apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Adăugați mărul și cimbru și gătiți un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Se presară făina și se gătește, amestecând, încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Adăugați vinul și deglazați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați bulionul, cidrul și frunzele de dafin, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute.Condimentează supa cu sare și piper și adaugă un strop de coniac.Împărțiți supa între 4 boluri sigure pentru cuptor, acoperiți cu pâinea prăjită urmată de brânză și fierbeți până când brânza clocotește și se rumeneste, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista