Supă de ceapă franceză cu slănină

Reteta supa de ceapa franceza cu Bacon ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 103G de grăsime, și un total de 1514 calorii. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină Oscar mayer, bulion de vită, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati baconul intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri. picături din tigaie.
Adăugați ceapa la picăturile rezervate în tigaie; gatiti 20 min. sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Adăugați bulion, piper și cimbru; se amestecă. Simmer 15 min.
Se ia de pe foc; se amestecă slănina.
Căldură broiler. Supă de oală în 5 boluri rezistente la cuptor; acoperiți cu ingredientele rămase.
Se fierbe, 4 inci de la căldură, 2 până la 3 min. sau până când brânzeturile se topesc și se rumenesc.