Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent
Supa de ceapă franceză cu aragaz lent ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 129 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 123 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, bere nealcoolică, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, și Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente în aragazul lent pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu capac. Gatiti la 1 ora, amestecand dupa 30 min.
Reduceți căldura la minim.
Adăugați bulion, apă, bere și cimbru la aragazul lent; se amestecă. Gatiti, acoperit, la 6-8 ore mici (sau la 4 ore mari).
Căldură broiler. Supă de lingură în 10 boluri rezistente la cuptor; deasupra cu felii de pâine prăjită și brânză.
Broil, 6 inci de la căldură, 3 până la 5 min. sau până când brânza este topită și maro aurie.