Supa de ceapă franceză cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 535 calorii. Această rețetă servește 8. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, zahăr, pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, Supă de ceapă franceză cu aragaz lent, și Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați ceapa, untul și zahărul în aragazul lent de 5 până la 6 litri. Topcu frunze de dafin și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Unt
Ceapă
Zahăr
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 10 ore sau până când ceapasunt maro intens.
3
Se amestecă carnea de vită consommulk, sherry, suc de mere și cimbru. Increaseheat setarea la mare. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cimbru
Carne De Vită
4
Îndepărtați frunzele de dafin.
5
Pentru a servi, puneți lingura în boluri de supă rezistente la cuptor și acoperiți fiecare porție cu felie de pâine prăjită și 1/4 cană de brânză. Dacă doriți, fierbeți cu blaturi 6inches de la căldură 3 până la 5 minute sau până când brânza este spumoasă și începe sămaro.