Supă De Ceapă Franceză Brânză La Grătar

Supa de ceapa franceză brânză la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,59 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză Gruyere îmbătrânită, pâine de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Ceapă Franceză Sandvișuri Cu Brânză La Grătar, Supă de ceapă franceză cu mini pâine prăjită Gruy 6RE (alias mini brânză la grătar), și Brânză La Grătar Cu Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Calvet Cremant de Bordeaux Brut ros nr. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose]()
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.