Supă De Ceapă Franceză Brânză Dip
Reteta Supa de ceapa franceză brânză Dip ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. Acest hor d ' oeuvre are 327 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, ceapa, brânza elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, Supă De Ceapă Franceză Cu Trei Brânzeturi, și Supă De Ceapă Franceză Cu Patru Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați brânza într-un castron mediu și aruncați cu amidon de porumb până când este acoperit uniform. Pune deoparte.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când fundul cratiței este glazurat într-un fond maro pal, aproximativ 5 minute.
Adăugați 2 linguri de apă și răzuiți fond cu lingura de lemn. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când fond s-a acumulat din nou, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați încă 2 linguri de apă și răzuiți bucățile rumenite. Repetați gătitul, adăugând apă și răzuind până când ceapa se înmoaie complet și un maro adânc, închis, în total 20-30 de minute.
Transferați într-un castron mic.
Puneți laptele evaporat și sosul Worcestershire în cratița Acum goală. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, răzuind fundul tigaiei cu lingura de lemn pentru a elibera orice fond rămas. Reduceți căldura la minim și adăugați brânză. Se amestecă constant până când brânza este topită și netedă. Se amestecă ceapa caramelizată și cimbru. Condimentează cu sare și piper după gust.
Transferați într-un castron și serviți imediat.