Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapă franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, unt, brânză gruyere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați capetele de pe fiecare ceapă, apoi înjumătățiți pe lungime.
Îndepărtați coaja și feliați fin în forme de jumătate de lună. Setați tigaia electrică la 300 de grade și adăugați unt. Odată ce untul s-a topit adăugați un strat de ceapă și presărați cu puțină sare. Repetați stratificarea cepei și a sării până când toate ceapa sunt în tigaie. Nu încercați să amestecați până când ceapa nu a transpirat timp de 15 până la 20 de minute. După aceea, amestecați ocazional până când ceapa este mahon întunecat și redusă la aproximativ 2 căni. Acest lucru ar trebui să dureze 45 de minute până la 1 oră. Nu vă faceți griji cu privire la ardere.
Adăugați suficient vin pentru a acoperi ceapa și transformați căldura la mare, reducând vinul la o consistență de sirop.
Adăugați consomme, bulion de pui, cidru de mere și buchet garni. Reduceți căldura și fierbeți 15 până la 20 de minute.
Așezați raftul cuptorului în 1/3 din cuptor și încălziți broilerul.
Tăiați pâinea de țară în rondele suficient de mari pentru a se potrivi gurii de ciorbe sigure la cuptor.
Așezați feliile pe o foaie de copt și puneți-le sub broiler timp de 1 minut.
Condimentează amestecul de supă cu sare, piper și coniac.
Îndepărtați buchetul garni și supa de oală în crocuri, lăsând un centimetru până la buză.
Așezați pâinea rotundă, prăjită în jos, deasupra supei și deasupra cu brânză rasă. Se fierbe până când brânza este spumoasă și aurie, 1 până la 2 minute.