Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapă franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, unt, brânză gruyere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați capetele de pe fiecare ceapă, apoi înjumătățiți pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Îndepărtați coaja și feliați fin în forme de jumătate de lună. Setați tigaia electrică la 300 de grade și adăugați unt. Odată ce untul s-a topit adăugați un strat de ceapă și presărați cu puțină sare. Repetați stratificarea cepei și a sării până când toate ceapa sunt în tigaie. Nu încercați să amestecați până când ceapa nu a transpirat timp de 15 până la 20 de minute. După aceea, amestecați ocazional până când ceapa este mahon întunecat și redusă la aproximativ 2 căni. Acest lucru ar trebui să dureze 45 de minute până la 1 oră. Nu vă faceți griji cu privire la ardere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați suficient vin pentru a acoperi ceapa și transformați căldura la mare, reducând vinul la o consistență de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați consomme, bulion de pui, cidru de mere și buchet garni. Reduceți căldura și fierbeți 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cidru De MereCidru De Mere
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
6
Așezați raftul cuptorului în 1/3 din cuptor și încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Tăiați pâinea de țară în rondele suficient de mari pentru a se potrivi gurii de ciorbe sigure la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De țarăPâine De țară
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Așezați feliile pe o foaie de copt și puneți-le sub broiler timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
9
Condimentează amestecul de supă cu sare, piper și coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
10
Îndepărtați buchetul garni și supa de oală în crocuri, lăsând un centimetru până la buză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Așezați pâinea rotundă, prăjită în jos, deasupra supei și deasupra cu brânză rasă. Se fierbe până când brânza este spumoasă și aurie, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista