Supa de ceapa franceză ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 600 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți vin, sare și piper kosher, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 70 de mâncăruri și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez cu fund greu sau o cratiță mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa; se presara cu sare, se acoperă și se fierbe 10 minute pentru a le merge. Descoperiți, adăugați cimbru și frunza de dafin și continuați să gătiți până când ceapa este profund caramelizată, 1 până la 11/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Întoarceți focul până la mediu și presărați ceapa cu făina. Se amestecă și se lasă făina să gătească, 1 până la 2 minute. Degajează tigaia cu vinul și lasă să se reducă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe Fierte
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați bulionul de vită, bulionul de pui și sucul de lămâie și fierbeți, aproximativ 10 minute. Gustați supa și adăugați sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Carne De Vită
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
5
Între timp, preîncălziți broilerul la înălțime. Puneți supa în 4 crocuri rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Polonic
6
Amestecați elvețianul și parmezanul într-un bol mic. Topiți fiecare crock cu o felie de baghetă și distribuiți uniform brânza deasupra fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Așezați crocantele sub broiler doar până când brânza este bulbucată și rumenită, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
8
Se servește fierbinte.
9
Din bucătăriile Food Network: după teste suplimentare și pentru a asigura cele mai bune rezultate, această rețetă a fost modificată față de ceea ce a fost în episodul real.