Supă De Ceapă Franceză
Reteta supa de ceapa franceza ar putea satisface pofta mediteraneana in jurul 55 minute. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 55 de porții cu 36 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână margarină, parmezan, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți margarina în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent.
Adăugați bulion, apă și frunze de dafin; se amestecă. Capac; se fierbe 15 minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Preîncălziți broilerul. Puneți supa fierbinte uniform în 6 boluri rezistente la cuptor; acoperiți fiecare castron de supă cu o felie de pâine prăjită.
Se presară uniform cu brânzeturi.
Se fierbe 5 până la 10 minute sau până când brânza se rumeneste.