Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapă franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 792 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3976 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, cimbru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este uimitor. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 într-o cratiță mare, sautați ceapa în uleiul de măsline la foc mediu până se rumenesc bine, dar nu se ard, aproximativ 30-40 de minute (sau mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați zahărul aproximativ 10 minute în proces pentru a ajuta la carmelizare.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Se adauga usturoiul si saut-ul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați bulionul, vermutul sau vinul, frunza de dafin și cimbru. Acoperiți parțial și fierbeți până când aromele sunt bine amestecate, aproximativ 30 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin.3 pentru a servi, puteți folosi fie boluri individuale pentru supă rezistente la cuptor, fie o caserolă mare. Puneți supa în boluri sau caserole. Se acoperă cu pâinea prăjită și se presară cu brânză. Puneți în broiler timp de 10 minute la 350 de grade F sau până când bulele de brânză sunt ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
VermutVermut
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
5
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista