Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapă franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 792 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3976 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, cimbru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este uimitor. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 într-o cratiță mare, sautați ceapa în uleiul de măsline la foc mediu până se rumenesc bine, dar nu se ard, aproximativ 30-40 de minute (sau mai mult).
Adăugați zahărul aproximativ 10 minute în proces pentru a ajuta la carmelizare.2
Se adauga usturoiul si saut-ul timp de 1 minut.
Adăugați bulionul, vermutul sau vinul, frunza de dafin și cimbru. Acoperiți parțial și fierbeți până când aromele sunt bine amestecate, aproximativ 30 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin.3 pentru a servi, puteți folosi fie boluri individuale pentru supă rezistente la cuptor, fie o caserolă mare. Puneți supa în boluri sau caserole. Se acoperă cu pâinea prăjită și se presară cu brânză. Puneți în broiler timp de 10 minute la 350 de grade F sau până când bulele de brânză sunt ușor rumenite.