Supa de ceapă de primăvară ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 157 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.79 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica ceapa ceapa de primăvară, usturoi usturoi, ulei de măsline ulei de măsline foarte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară, supă de ceapă de primăvară, și Supă De Ceapă De Primăvară.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați toate ceapa și usturoiul, gătiți amestecând ocazional până la translucid, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Usturoi
Ceapă
Sare
3
Adăugați bulionul de pui și apa. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Apă
4
Scoateți supa de pe foc și lăsați câteva minute. Folosiți un piure belnderto de imersie până se omogenizează. Împărțiți supa în 4 boluri, stropiți cu mai mult ulei și serviți.