Supă De Ceapă De Mere
Supa de mere-ceapă ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.31 pe portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de piper, cartof roșcat, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de ceapă cu cidru de mere, Supă De Ceapă Franceză De Mere, și Supă De Ceapă Franceză De Cidru De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mic.
Adăugați ceapa și următoarele 2 ingrediente și gătiți, amestecând des, 30 până la 35 de minute sau până când ceapa este colorată în caramel. (Reglați căldura pentru a preveni arderea.)
Adăugați mere și gătiți, amestecând des, 5 minute.
Adăugați bulion și următoarele 2 ingrediente. Creșteți căldura la mediu și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 20 până la 25 de minute sau până când merele și cartoful sunt fragede.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 15 minute. Aruncați frunza de dafin.
Procesați amestecul cu un blender portabil până la omogenizare.
Adăugați smântână și suc de lămâie. Reveniți la foc mic; se fierbe, amestecând des, 15 minute.
Se servește cu produse de patiserie cu brânză.
Notă: Am testat cu bulion de pui organic certificat Swanson.