Supă De Ceapă Cu Brânză

Supă De Ceapă Cu Brânză
Supa de ceapă cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 130 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bulion de vită fără sare, făină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Supă De Brânză De Ceapă, Supă de ceapă cu brânză Crostini, și Supă De Ceapă Franceză Cu Patru Brânză.

Instrucțiuni

1
Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; adăugați margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se pune la foc mediu până se topește margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
3
Adăugați ceapa; gătiți 20 până la 25 de minute sau până devin aurii, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați zahăr și piper; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați făină; gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat bulion de vită. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Așezați 8 boluri de supă rezistente la cuptor pe o foaie de copt; supă de oală uniform în boluri. Topiți fiecare cu o felie de pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
7
Presărați brânzeturile uniform peste pâine. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 3 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista