Supă De Ceapă Cu Brânză
Supa de ceapă cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 130 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bulion de vită fără sare, făină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Supă De Brânză De Ceapă, Supă de ceapă cu brânză Crostini, și Supă De Ceapă Franceză Cu Patru Brânză.
Instrucțiuni
Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; adăugați margarină.
Se pune la foc mediu până se topește margarina.
Adăugați ceapa; gătiți 20 până la 25 de minute sau până devin aurii, amestecând frecvent.
Adăugați zahăr și piper; se amestecă bine.
Adăugați făină; gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat bulion de vită. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Așezați 8 boluri de supă rezistente la cuptor pe o foaie de copt; supă de oală uniform în boluri. Topiți fiecare cu o felie de pâine franceză.
Presărați brânzeturile uniform peste pâine. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 3 minute sau până când brânza se topește.