Supă De Ceapă Cu Aragaz Lent
Supa de ceapa Slow Cooker este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 3. O porție conține 450 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos worcestershire, coniac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, și Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa dulce și ceapa roșie în unt topit până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Gatiti si amestecati usturoiul in amestecul de ceapa pana cand este parfumat, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un aragaz lent.
Se toarnă carne de vită, brandy, sos de soia și sos Worcestershire în aragaz lent. Condimentează cu sare și piper negru.
Gatiti supa la mare timp de 4 pana la 5 ore.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Puneți supa în 3 boluri rezistente la cuptor; top cu crutoane și o felie de Provolone pe bol.
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.