Supă De Ceapă Cu Aragaz Lent

Supă De Ceapă Cu Aragaz Lent
Supa de ceapa Slow Cooker este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 3. O porție conține 450 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos worcestershire, coniac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, și Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa dulce și ceapa roșie în unt topit până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Gatiti si amestecati usturoiul in amestecul de ceapa pana cand este parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se toarnă carne de vită, brandy, sos de soia și sos Worcestershire în aragaz lent. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Gatiti supa la mare timp de 4 pana la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
5
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți supa în 3 boluri rezistente la cuptor; top cu crutoane și o felie de Provolone pe bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
CrutoaneCrutoane
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista