Supă de ceapă caramelizată cu crutoane de brânză și arpagic de capră

Supa de ceapă caramelizată cu crutoane de brânză și arpagic de capră ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 242 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de piper, ceapă, garnitură: arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră, Supă de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane acoperite cu brânză, și Cremă De Ceapă Caramelizată Și Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 45 de minute sau pana cand ceapa este colorata cu caramel.
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut. Se amestecă 8 căni de apă. Se aduce la fierbere; se amestecă granule de bouillon, piper, cimbru și, dacă se dorește, sherry. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute.
Puneți supa în boluri individuale și acoperiți cu crutoane de brânză și arpagic de capră.