Supă de ceapă caramelizată cu crutoane de brânză și arpagic de capră

Supă de ceapă caramelizată cu crutoane de brânză și arpagic de capră
Supa de ceapă caramelizată cu crutoane de brânză și arpagic de capră ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 242 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de piper, ceapă, garnitură: arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră, Supă de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane acoperite cu brânză, și Cremă De Ceapă Caramelizată Și Arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 45 de minute sau pana cand ceapa este colorata cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut. Se amestecă 8 căni de apă. Se aduce la fierbere; se amestecă granule de bouillon, piper, cimbru și, dacă se dorește, sherry. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De BouillonGranule De Bouillon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Puneți supa în boluri individuale și acoperiți cu crutoane de brânză și arpagic de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CrutoaneCrutoane
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
PolonicPolonic
4
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista