Supă de ceapă caramelizată cu crutoane de brânză și arpagic de capră

Supă de ceapă caramelizată cu crutoane de brânză și arpagic de capră
Supa de ceapă caramelizată cu crutoane de brânză și arpagic de capră ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 242 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de piper, ceapă, garnitură: arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră, Supă de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane acoperite cu brânză, și Cremă De Ceapă Caramelizată Și Arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 45 de minute sau pana cand ceapa este colorata cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut. Se amestecă 8 căni de apă. Se aduce la fierbere; se amestecă granule de bouillon, piper, cimbru și, dacă se dorește, sherry. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De BouillonGranule De Bouillon
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Puneți supa în boluri individuale și acoperiți cu crutoane de brânză și arpagic de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CrutoaneCrutoane
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
4
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista