Supa de catifea verde este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 148 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 184 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Un amestec de spanac, bulion de legume, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Tort De Catifea Verde, Tort De Catifea Verde, și Gogoși De Catifea Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, combinați ceapa, țelina, cartofii, mazărea despicată, frunzele de dafin și bulionul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Mazăre împărțită
Cartofi
țelină
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți frunzele de dafin și amestecați dovleceii, broccoli, busuiocul și piperul negru. Se fierbe 20 de minute, până când broccoli este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Frunze De Dafin
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Busuioc
3
Se amestecă spanacul și se ia de pe foc. Puree într-un blender sau robot de bucătărie folosind un blender cu imersie. Sare după gust.