Supă De Castraveți Răcită
Supa de castravete refrigerate ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 168 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți castraveți, făină, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Supă De Castraveți Răcită, Supă De Castraveți Răcită, și Supă De Castraveți Răcită.
Instrucțiuni
Aruncați castraveții cu 1 linguriță. sare într-o strecurătoare peste un bol.
Lăsați să stea, aruncând sau amestecând de câteva ori, timp de 30 de minute. Clătiți castraveții cu apă rece și scurgeți bine.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Adăugați făina și gătiți, amestecând constant, până se amestecă, aproximativ 2 minute. Se amestecă castraveții și se toarnă încet în bulion. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecand de multe ori și răzuire partea de jos a tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut, condimentați cu sare și piper, acoperiți parțial și fierbeți până când castraveții sunt foarte moi, 15 până la 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Lucrând în loturi, supă de piure cu grijă într-un blender. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore. (Se poate face până la acest punct cu până la 2 zile în avans.)
Chiar înainte de servire, amestecați smântâna până se omogenizează. Se amestecă mărarul în supă. Condimentează bine cu sare și piper. Împărțiți între 8 boluri și garnisiți cu mărar suplimentar, dacă doriți.