Supa de castane curry este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 8. O porție conține 166 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți bulion de pui mai puțin sodiu, busuioc, fasole cannellini și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Castane, Supă De Castane, și Supă De Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa; sotati 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați cartof dulce, pudră de curry și usturoi; sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați fasole verde, castane, bulion și fasole cannellini; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De Brocoli
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Castane
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Așezați 4 căni amestec de legume într-un blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul purificat în tigaie; amestecați sarea și ingredientele rămase. Gatiti 5 minute sau pana cand se incalzeste bine.