Supă De Castane

Supă De Castane
Supa de castane ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi de copt, cimbru, castane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Castane, Supă De Castane, și Supă De Castane.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați țelină și morcov; saut 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
4
Adăugați cartofi și următoarele 5 ingrediente (cartofi prin bulion). Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BulionBulion
5
Puneți amestecul de castane într-un blender; procesați până se omogenizează. Reveniți la tigaie; se amestecă laptele. Gatiti pana se incalzeste bine. Supă de oală în boluri individuale; se acoperă cu crutoane și se presară cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
CrutoaneCrutoane
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
PolonicPolonic
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista