Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de castane. Această rețetă servește 6 și costă 1,97 USD pe porție. O porție conține 272 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă De Castane, Supă De Castane, și Supă De Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță grea de 3 litri la foc mic, apoi amestecați țelina, morcovul și ceapa. Acoperiți suprafața legumelor cu o rundă unsă de hârtie de ceară sau pergament (partea untă în jos) și acoperiți tigaia cu capac, apoi transpirați legumele 15 minute (pentru a se înmuia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Înfășurați pătrunjelul, cuișoarele și frunza de dafin în pânză de brânză și legați-le într-un pachet cu sfoară pentru a face un buchet garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Frunze De Dafin
Pătrunjel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
3
Aruncați hârtia cu unt din legume, apoi adăugați bulion și buchet garni și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Legume
Bulion
4
Adăugați castane și Madeira și fierbeți, acoperite, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Madeira
5
Supă de pur și simplu în loturi mici (4 sau
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
6
într - un blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferându-vă într-o cratiță grea de 3 până la 4 litri. Se amestecă smântână, piper și sare după gust și se reîncălzește supa la foc moderat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Cremă
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Supa poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită.