Supă De Castane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de castane. Această rețetă servește 6 și costă 1,97 USD pe porție. O porție conține 272 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă De Castane, Supă De Castane, și Supă De Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță grea de 3 litri la foc mic, apoi amestecați țelina, morcovul și ceapa. Acoperiți suprafața legumelor cu o rundă unsă de hârtie de ceară sau pergament (partea untă în jos) și acoperiți tigaia cu capac, apoi transpirați legumele 15 minute (pentru a se înmuia).
Înfășurați pătrunjelul, cuișoarele și frunza de dafin în pânză de brânză și legați-le într-un pachet cu sfoară pentru a face un buchet garni.
Aruncați hârtia cu unt din legume, apoi adăugați bulion și buchet garni și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, 20 de minute.
Adăugați castane și Madeira și fierbeți, acoperite, 3 minute.
Supă de pur și simplu în loturi mici (4 sau
într - un blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferându-vă într-o cratiță grea de 3 până la 4 litri. Se amestecă smântână, piper și sare după gust și se reîncălzește supa la foc moderat, amestecând ocazional.
Supa poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită.