Supă de cartofi și slănină la cuptor
Supa de cartofi și slănină la cuptor este o fără gluten rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă foarte prietenoasă cu bugetul pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână slănină, căței de usturoi, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 38%. Încercați Supă de cartofi la cuptor cu slănină, Supă de cartofi la cuptor cu slănină, și Supă De Cartofi Și Slănină La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pătrundeți cartofii cu o furculiță; coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor. Mash parțial cartofi, inclusiv piei, cu un masher de cartofi; pus deoparte.
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Adăugați ceapa la picăturile de slănină în tigaie; saut 5 minute.
Adăugați sare, usturoi și frunze de dafin; saut 2 minute.
Adăugați cartofi, lapte, piper și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se amestecă pătrunjelul, dacă se dorește. Top porții individuale cu slănină, ceapă verde și brânză.