Supa de cartofi și slănină la cuptor este o fără gluten rețetă cu 144 de porții. O porție conține 15 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o supă foarte prietenoasă cu bugetul. Dacă aveți la îndemână piper, cartofi de copt, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bacon și supă de cartofi copți, Supă de cartofi la cuptor cu slănină, și Supă De Cartofi Și Slănină La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pătrundeți cartofii cu o furculiță; coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor. Mash parțial cartofi, inclusiv piei, cu un masher de cartofi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Cuptor
3
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adauga ceapa la bacon se scurge în tigaie; minute saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați sare, usturoi și frunze de dafin; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Usturoi
Sare
7
Adăugați cartofi, lapte, piper și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă pătrunjelul, dacă se dorește. Top porții individuale cu slănină, ceapă verde și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Brânză
Piper
Cartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită