Supă de cartofi și păstârnac cu slănină
Supa de cartofi și păstârnac cu slănină ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 190 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, lapte, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de păstârnac de conopidă de cartofi cu hash de cartofi Pancetta, Supă de păstârnac și cartofi, și Supă de cartofi și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie. Zdrobiți slănina; deoparte.
Așezați tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și țelina în picături în tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă bulionul și păstârnacul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă cartoful; acoperiți și fierbeți 19 minute sau până când legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc; amestecați laptele, sarea și piperul.
Lingurați 3 căni de supă într-un castron mare; zdrobiți legumele cu un masher de cartofi și întoarceți supa în tigaie. Se amestecă pătrunjelul. Puneți supa în boluri și presărați fiecare cu slănină mărunțită.