Supă de cartofi și păstârnac cu slănină

Supă de cartofi și păstârnac cu slănină
Supa de cartofi și păstârnac cu slănină ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 190 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, lapte, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de păstârnac de conopidă de cartofi cu hash de cartofi Pancetta, Supă de păstârnac și cartofi, și Supă de cartofi și păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie. Zdrobiți slănina; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Așezați tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și țelina în picături în tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă bulionul și păstârnacul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă cartoful; acoperiți și fierbeți 19 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se ia de pe foc; amestecați laptele, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Lingurați 3 căni de supă într-un castron mare; zdrobiți legumele cu un masher de cartofi și întoarceți supa în tigaie. Se amestecă pătrunjelul. Puneți supa în boluri și presărați fiecare cu slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În58 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista