Supă de cartofi și ceapă
Supa de cartofi și ceapă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 159 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, frișcă grea, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Ceapă De Cartofi, Supă caramelizată de ceapă, cartofi și șuncă, și Cremă de supă de cartofi și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie grea de 4 litri, topiți 1/4 cană de unt și ceapă până se ofilesc.
Adăugați prazul curățat și tăiat, cartofii, apa și sarea. Se aduce la fierbere și se fierbe, parțial acoperit, timp de 45 de minute sau până când cartofii sunt foarte fragezi.
Se ia de pe foc și se răcește dacă doriți. Amestecați amestecul gătit până se omogenizează. Reveniți în cratiță; adăugați 1/4 cană de unt, smântână și arpagic. Verificați condimentele.
Încălziți, dar nu fierbeți sau crema se va coagula.