Supă De Cartofi-Praz
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Supa de cartofi-praz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 2096 calorii, 44G de proteine, și 112g de grăsime. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, sare, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Supă De Praz De Cartofi, Supa de praz și cartofi a mamei, și Supă de șuncă, cartofi și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu.
Adăugați prazul; gatiti 5 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați cartofi, apă, sare și piper; acoperi. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 15 până la 20 min. sau până când cartofii sunt fragede. Se răcește 10 min.
Se amestecă amestecul de praz, în loturi, în blender până se omogenizează. Întoarce-te la pan.
Adăugați cremă de brânză, câteva cuburi odată; gatiti la foc mediu pana cand crema de branza se topeste complet si amestecul se amesteca bine, amestecand continuu.
Adăugați lapte; gatiti 2 pana la 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Se acoperă cu arpagic.