Supă De Cartofi La Cuptor V
Supa de cartofi la cuptor v necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 944 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână făină, piper măcinat, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi La Cuptor, și Supă De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înțepați cartofii cu o furculiță și gătiți la cuptorul cu microunde, câte 3 sau 4, și scoateți carnea (în timp ce ceilalți gătesc).
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul. Se amestecă făina și se gătește aproximativ un minut.
Bateți laptele, puțin câte puțin, amestecând continuu până se îngroașă. Se amestecă cartofii, sarea, piperul, 1/3 cană bucăți de slănină, 2 linguri de ceapă verde și cea mai mare parte a brânzei. Gatiti pana se incalzeste bine. Se amestecă smântâna și se încălzește.
Se servește acoperit cu slănină rămasă, ceapă și brânză.