Supă de cartofi la cuptor III
Supa de cartofi la cuptor III ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 850 calorii, 25g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, lapte, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi La Cuptor, și Supă De Cartofi La Cuptor.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii 1 oră într-un cuptor de 400 grade F (200 grade C). Scoateți interiorul cartofilor și lăsați-l deoparte. Rezervați piei pentru o altă rețetă sau aruncați.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu mic. Se amestecă făina pentru a face un roux. Gatiti aproximativ 1 minut, amestecand constant. Se toarnă treptat laptele în timp ce se amestecă până se adaugă tot laptele. Aduceți căldura la mediu și continuați să amestecați până când amestecul de supă începe să devină gros.
Adăugați cartofii, ceapa verde, sarea, piperul negru măcinat, slănina și brânza. Se amestecă bine și se continuă încălzirea timp de aproximativ 15 minute, permițând aromelor să se amestece. Amestecând bine, amestecați smântâna până se amestecă bine cu supa.