Supă De Cartofi La Cuptor
Supa de cartofi la cuptor este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză cheddar, sare, blaturi de ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi La Cuptor, și Supă De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cartofi cu microunde conform instrucțiunilor de pe pachet.
Într-un castron mare cu microunde, amestecați cartofii fierbinți și 2 căni de lapte; se pasează până se omogenizează.
Adăugați 3/4 cană de brânză și amestecați până se topește. Se amestecă restul de 1/2 cană de lapte, smântâna și sarea. Capac; cuptor cu microunde la maxim 2 până la 3 minute sau până când se încălzește bine.
Supă de oală în 6 boluri; presărați uniform cu 1/4 cană de brânză rămasă și ceapa.
Se ornează cu piper și slănină.