Supă de cartofi dulci și rozmarin cu pâine prăjită cu usturoi
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de cartofi dulci și rozmarin cu pâine prăjită cu usturoi ar putea fi un excelent fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 359 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. Funcționează bine ca o supă prietenoasă cu bugetul pentru Toamna. 112 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stoc de legume, ceapă, căței de usturoi și cartof dulce. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, Supă perfectă de cartofi, praz și ceapă cu pâine prăjită cu brânză de usturoi, și Cartofi Prăjiți Cu Usturoi Și Rozmarin.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, apoi prăjiți ceapa până se înmoaie. Zdrobiți 2 căței de usturoi, adăugați la ceapă, apoi prăjiți încă 1 min. Se amestecă cartoful dulce, apoi se acoperă cu bulionul și se aduce la fierbere. Îndepărtați frunzele dintr-una din crenguțele de rozmarin, apoi adăugați-le în tigaie. Se fierbe timp de 10 minute până când cartoful este moale.
Între timp, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Așezați pâinea pe o foaie de copt, apoi periați cu ulei de măsline. Feliați cățelul de usturoi rămas în jumătate, apoi frecați partea tăiată peste pâine împreună cu frunzele din a doua crenguță de rozmarin. Condimentați, apoi coaceți timp de 10 minute până când sunt crocante și aurii.
Folosiți un blender de mână pentru a curăța aproximativ supa, adăugând un strop de apă fierbinte dacă pare prea groasă. Se condimentează bine, apoi se toarnă în boluri încălzite și se servește cu toasturile.