Supă de cartofi dulci și rozmarin cu pâine prăjită cu usturoi

Supă de cartofi dulci și rozmarin cu pâine prăjită cu usturoi
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de cartofi dulci și rozmarin cu pâine prăjită cu usturoi ar putea fi un excelent fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 359 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. Funcționează bine ca o supă prietenoasă cu bugetul pentru Toamna. 112 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stoc de legume, ceapă, căței de usturoi și cartof dulce. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, Supă perfectă de cartofi, praz și ceapă cu pâine prăjită cu brânză de usturoi, și Cartofi Prăjiți Cu Usturoi Și Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, apoi prăjiți ceapa până se înmoaie. Zdrobiți 2 căței de usturoi, adăugați la ceapă, apoi prăjiți încă 1 min. Se amestecă cartoful dulce, apoi se acoperă cu bulionul și se aduce la fierbere. Îndepărtați frunzele dintr-una din crenguțele de rozmarin, apoi adăugați-le în tigaie. Se fierbe timp de 10 minute până când cartoful este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați pâinea pe o foaie de copt, apoi periați cu ulei de măsline. Feliați cățelul de usturoi rămas în jumătate, apoi frecați partea tăiată peste pâine împreună cu frunzele din a doua crenguță de rozmarin. Condimentați, apoi coaceți timp de 10 minute până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Folosiți un blender de mână pentru a curăța aproximativ supa, adăugând un strop de apă fierbinte dacă pare prea groasă. Se condimentează bine, apoi se toarnă în boluri încălzite și se servește cu toasturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista