Supă De Cartofi Dulci Sherried
Supa de cartofi dulci Sherried este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 208 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de pui, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de dovlecei Sherried, Supă De Ciuperci Sherried, și Supa de roșii Sherried a lui Cathy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau doar până se înmoaie.
Scurgere. Mash cartofi; pus deoparte.
Într-o cratiță mare, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați usturoiul, chimenul, sarea, ghimbirul, coriandrul, scorțișoara și cardamomul; gatiti 2 minute. Se amestecă cartofii și bulionul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 25-30 de minute sau până când aromele sunt amestecate.
Adăugați smântână și sherry; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie. Se răcește ușor. Într-un blender, procesați supa în loturi până se omogenizează.