Supă de cartofi dulci cu chipsuri de Prosciutto

Supă de cartofi dulci cu chipsuri de Prosciutto
Supa de cartofi dulci cu chipsuri de Prosciutto ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 58 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piper, cartofi dulci portocalii, prosciutto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri De Cartofi Dulci Cu Brânză, Chipsuri De Pecan Cu Cartofi Dulci La Cuptor, și Chipsuri De Cartofi Dulci Cu Brânză Cu Baie De Iaurt Fumuriu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați prazul și gătiți, amestecând, până când este moale și translucid, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
4
Adăugați usturoiul și gătiți 2 minute mai mult. Puneți cartofii dulci în oală; adăugați 3 căni de apă, 1 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Creșteți căldura la mare, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mare și fierbeți până când cartofii dulci sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute. Lucrând în loturi, supă pură până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
1
Întindeți feliile de prosciutto pe o foaie de copt cu margini într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Coaceți până când sunt crocante, 7 până la 10 minute (urmăriți cu atenție, deoarece acestea pot arde rapid).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Lăsați prosciutto să se răcească complet pe foaia de copt (aproximativ 1 oră), apoi sfărâmați în bucăți mici și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Transferați supa pură într-o oală curată setată la foc mediu-mic. Se amestecă smântână și până la 2 căni de apă (suficient pentru a face supa ușor de băut din căni). Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
SupăSupă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Serviți supa fierbinte, în cupe demitasse, garnisite cu prosciutto sau arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
ArpagicArpagic
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista