Supă De Cartofi Dulci
Supa de cartofi dulci necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 300 calorii. Un amestec de zahăr brun, cartofi dulci, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o supă prietenoasă cu bugetul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă cremă Nazistă de supă de cartofi dulci, Supă De Cartofi Dulci (Supă De Kumara Curry), și Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați legumele în bucăți mici, uniforme.
Se pune într-o oală și se acoperă cu bulionul de pui; folosiți doar cantitatea de stoc necesară pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când legumele sunt fragede.
Așezați legumele și lichidul într-un robot de bucătărie. Piure.
Întoarceți legumele piure în cratiță. Amestecați încet smântâna, zahărul brun, nucșoara și untul.
Adăugați sare și piper după gust.