Supă de cartofi de casă

Supa de cartofi de casă ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 70 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 165 de calorii . Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână cartofi, bulion de pui, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru iarnă . Această rețetă este pe placul a 34 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 25 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 98% , acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de cartofi la cuptor cu coajă crocantă de cartofi prăjite , Pizza cu crustă subțire de casă + Pesto + Cartofi și Supă de casă cu broccoli Cheddar .
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent, puneți cartofii, ceapa, morcovul, țelina, usturoiul umplut cu ulei și cuburile de bulion.
Se toarnă apă și se condimentează cu pătrunjel, amestec de condimente și condimente italiene.
Acoperiți aragazul lent și gătiți supa timp de 3 până la 4 ore la High sau 10 până la 12 ore la Low. Se amestecă laptele de soia în ultimele 30 de minute de gătire.
Puneți broccoli peste apă clocotită într-o oală prevăzută cu un coș pentru aburi și gătiți la abur 5 minute sau până când se înmoaie, dar ferm. Se pune în supă pentru a servi.