Supă De Cartofi De Aur-Conopidă
Supa de cartofi de aur-conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ulei de măsline, chimen măcinat, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratin de cartofi aurii și conopidă, Supa De Conopidă Paleo Golden, și Supă De Condimente De Conopidă Aurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crutoane, combinați chimenul și 1 linguriță de ulei într-un bol; adăugați cuburi de pâine și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți cubulețe de pâine pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până la aur. Se răcește ușor crutoanele; deoparte.
Pentru a pregăti supa, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați șalotă și țelină; acoperiți și gătiți 2 minute. Se amestecă conopida, cartoful, bulionul, sarea și piperul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Așezați amestecul de legume, în loturi, într-un robot de bucătărie; procesați până la neted. Împărțiți supa uniform între 4 boluri; serviți cu crutoane și acoperiți cu arpagic, dacă doriți.