Supă De Cartofi Cu Ierburi

Supă De Cartofi Cu Ierburi
Supa de cartofi cu ierburi este o vegetarian supă. Această rețetă servește 5 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 217 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Supă De Cartofi Cu Ierburi (Uimitor), Supă De Cartofi Parmezan Cu Ierburi, și Salată De Cartofi Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o altă cratiță mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea, cimbru, rozmarin și piper până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
CimbruCimbru
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați cartofii cu lichid de gătit; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista