Supă de cartofi cu creveți

Supă de cartofi cu creveți
Supa de cartofi cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 702 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți creveți, piper, crengute de mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Supă de creveți, porumb și cartofi, Supă proaspătă de cartofi cu creveți, și Supa de cartofi cu creveți picant.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 4 litri, topiți untul și sotati ceapa și morcovii până când ambele sunt ușor fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați cartofii, laptele și cuburile de bulion dizolvate. Gatiti la foc mediu timp de 15 minute, pana cand cartofii sunt foarte moi si unii dintre ei au inceput sa se dizolve in ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Adăugați jumătate și jumătate, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Într-o cratiță mică, aduceți la fierbere 2 căni de apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați creveții dintr-o dată și amestecați bine. Urmăriți cu atenție creveții; de îndată ce toate devin roz, aproximativ 2 până la 3 minute, opriți focul și scurgeți. Creveții ar trebui să fie ușor insuficient. Când sunt reci, curățați-le și tocați-le aproximativ în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați creveții în supă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
8
Serviți supa presărată cu bucăți de slănină și brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriakyiSos Teriakyi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
9
Garnisiți cu crengute de mărar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
10
Nota bucătarului: dacă nu aveți acces la creveți, folosiți porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista