Supă de cartofi, ciuperci și fasole neagră
Supa de cartofi, ciuperci și fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 8 porții cu 114 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare, busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Încercați Supă de fasole neagră și cartofi dulci, Supă cubaneză de fasole neagră și cartofi, și Ciorba De Fasole Neagră Cu Cartofi Dulci Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree roșii într-un procesor de alimente.
Se toarnă roșiile piure într-o oală mare și se pune la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul, busuiocul, arpagicul, coaja de portocală și coaja de lămâie în roșii; gătiți la foc mic până se spumează ușor, 7 până la 10 minute.
Amestecați cartofii, ciupercile, fasolea neagră și sarea în amestecul de roșii; continuați să fierbeți până când cartofii sunt fragede, cel puțin 30 de minute.