Supă de cartofi Cheesy complet încărcată cu salată de spanac Gina

Supă de cartofi Cheesy complet încărcată cu salată de spanac Gina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de cartofi Cheesy complet încărcată cu salata de spanac a lui Gina. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 844 calorii. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșcați, stoc de pui, slănină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă De Cartofi La Cuptor Complet Încărcată, Supă De Cartofi La Cuptor Complet Încărcată, și Salată De Cartofi La Cuptor Complet Încărcată # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați usturoiul, morcovii, țelina și ceapa și gătiți până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Presărați făina în cratiță pentru a prăji făina, amestecând constant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se presară cu sare și piper. Treceți treptat în stoc, apoi laptele și berea. Se amestecă cartofii și se aduce supa la fierbere. Reduceți focul și fierbeți supa până când cartofii sunt fragede, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Scoateți cratița de pe foc și, folosind un blender de imersie, curățați supa până se omogenizează. Întoarceți supa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați 1 cană de Cheddar, câte o mână pe rând, amestecând până se topește și se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
8
Adăugați stoc suplimentar de pui, dacă este necesar, pentru a regla consistența.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
9
Se presară cu sos fierbinte, Worcestershire, sare și piper. Împărțiți supa între boluri și acoperiți cu restul de Cheddar, smântână, slănină și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se servește cu salata de spanac Gina cu nuci pecan condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan ConfiateNuci Pecan Confiate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
11
Pentru pecani: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Se amestecă toate condimentele și nucile pecan. Amestecați și prăjiți nucile pecan aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Transferați-le pe o farfurie pentru a se răci.
1
Bateți împreună oțetul balsamic, muștarul Dijon și șalotele într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți în uleiul de măsline într-un flux continuu, amestecând pentru a emulsiona. Condimentează cu un vârf de zahăr, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați spanacul într-un castron mare de servire. Aruncați verdeața cu pansamentul pregătit, slănina, brânza albastră, roșiile cherry și nucile pecan condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Nuci Pecan ConfiateNuci Pecan Confiate
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
VerziiVerzii
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

1Oreos dublu umplutchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet prespălat spanac pentru copiipachet prespălat spanac pentru copii42 linguri butte topitbacon, tăiat în bucăți de 1/4 inch, prăjit crocantbacon, tăiat în bucăți de 1/4 inch, prăjit crocant33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză albastră mărunțităbrânză albastră mărunțită1morcov, tocat finmorcov, tocat fin1coastețelină, tocată măruntțelină, tocată mărunt2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe rase Cheddar extra-ascuțite (desprecupe rase Cheddar extra-ascuțite (despre2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii cherry înjumătățiteroșii cherry înjumătățite7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui, plus mai mult dacă este necesarstoc de pui, plus mai mult dacă este necesar42 linguri butte topitbacon, crocant gătit, pentru toppingbacon, crocant gătit, pentru topping2Bucăți de caramele Heath BarMuștar DijonMuștar Dijon591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic proaspăt tocat, pentru toppingarpagic proaspăt tocat, pentru topping2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat1Dash2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare6creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt crăpatSare Kosher și piper negru proaspăt crăpat3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bere ușoarăbere ușoară33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare măcinat cuișoare, ghimbir și nucșoarăfiecare măcinat cuișoare, ghimbir și nucșoară6creveți și cu venePiper negru proaspăt crăpatPiper negru proaspăt crăpat2maricartofi roșii, curățați și tocațicartofi roșii, curățați și tocați6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1miciceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată1Bucăți de caramele Heath Bar1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute6creveți și cu veneSmântână, pentru toppingSmântână, pentru topping1pinchPrindeți zahărulPrindeți zahărul23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână1DashSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista