Supă De Carne De Vită Și Legume

Supă De Carne De Vită Și Legume
Supa de carne de vită-legume necesită aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 290 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, morcovi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, Supă De Friptură (Supă De Legume De Vită), și Supă De Legume De Vită.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu. Gatiti carnea de vita si ceapa in uleipână când carnea de vită este maro pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați apă; se încălzește la fierbere. Spumă degresată din bulion.Se amestecă sare, frunze de dafin și condimente de murat; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scoateți carnea de vită din bulion. Carne de vită rece aproximativ 10 minute sau doar până când se răceștesă se ocupe. Tulpina bulion; aruncați legumele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți carnea de vită dinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1/2 inch. Grăsime degresată din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați suficient bulion conservat în bulion din carne de vită pentru a măsura 5 căni. Întoarceți bulionulși carnea de vită la cuptorul olandez. Se amestecă cartofi, morcovi, țelină, varză, ketchup șisfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până lalegumele sunt fragede. Se răcește 10 minute. Se amestecă frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista