Supa de carne de vită-legume necesită aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 290 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, morcovi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, Supă De Friptură (Supă De Legume De Vită), și Supă De Legume De Vită.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu. Gatiti carnea de vita si ceapa in uleipână când carnea de vită este maro pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați apă; se încălzește la fierbere. Spumă degresată din bulion.Se amestecă sare, frunze de dafin și condimente de murat; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/2 Cană Supă De Pui
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scoateți carnea de vită din bulion. Carne de vită rece aproximativ 10 minute sau doar până când se răceștesă se ocupe. Tulpina bulion; aruncați legumele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți carnea de vită dinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1/2 inch. Grăsime degresată din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați suficient bulion conservat în bulion din carne de vită pentru a măsura 5 căni. Întoarceți bulionulși carnea de vită la cuptorul olandez. Se amestecă cartofi, morcovi, țelină, varză, ketchup șisfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cană Supă De Pui
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până lalegumele sunt fragede. Se răcește 10 minute. Se amestecă frisca.