Supă De Carne De Vită Și Legume

Supă De Carne De Vită Și Legume
Supa de carne de vită-legume necesită aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 290 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, morcovi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, Supă De Friptură (Supă De Legume De Vită), și Supă De Legume De Vită.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu. Gatiti carnea de vita si ceapa in uleipână când carnea de vită este maro pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați apă; se încălzește la fierbere. Spumă degresată din bulion.Se amestecă sare, frunze de dafin și condimente de murat; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Scoateți carnea de vită din bulion. Carne de vită rece aproximativ 10 minute sau doar până când se răceștesă se ocupe. Tulpina bulion; aruncați legumele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți carnea de vită dinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1/2 inch. Grăsime degresată din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați suficient bulion conservat în bulion din carne de vită pentru a măsura 5 căni. Întoarceți bulionulși carnea de vită la cuptorul olandez. Se amestecă cartofi, morcovi, țelină, varză, ketchup șisfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până lalegumele sunt fragede. Se răcește 10 minute. Se amestecă frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista