Nevoie de un supă fără gluten și vegetariană? Supa de Calico cu brânză de cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de lapte, cartofi, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Salată De Cartofi Calico, Amestec De Supă Calico, și Calico Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 3 litri, combinați cartofii, ceapa și bulionul. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți timp de 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați supa într-un blender și piure. Întoarceți supa amestecată în cratiță și amestecați laptele, ciupercile, ardeiul gras și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate
Chifle Albe De Cină
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se fierbe la foc mediu-mic și se adaugă brânză, câteva linguri la un moment dat, amestecând continuu pentru a se asigura că se topește. Condimentează cu sare și piper, presară pătrunjel și servește.