Supă De Busuioc De Roșii De Grădină Prăjită

Supă De Busuioc De Roșii De Grădină Prăjită
Supa de busuioc de roșii de grădină prăjită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 176 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 106 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți la îndemână ceapă, dovlecei, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Supă Ușoară De Busuioc De Roșii Proaspete De Grădină, Supă Prăjită De Roșii Și Busuioc, și Supă De Busuioc De Roșii Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați roșiile pe o foaie de copt; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Adăugați usturoi și 3 crengute de cimbru tocat; arunca. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este foarte fraged și rumenit, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez sau oală grea la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, telina si dovlecelul pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă fulgi de ardei roșu, boia de ardei și pudră de curry. Se condimentează cu sare și piper negru și se adaugă restul de 3 crengute de cimbru tocat. Se amestecă roșiile prăjite împreună cu orice lichid din foaia de copt. Gatiti si amestecati inca 5 minute; se toarnă bulion de pui în amestecul de roșii. Se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Se amestecă cu un blender emersion până la consistența dorită. Se amestecă smântâna și busuiocul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista