Supă De Brânză Vegetală
Supa de brânză de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 7 porții cu 460 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de unt, ceapă, legume amestecate în California și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Supă De Brânză De Legume I, Brânză consistentă și supă de legume, și Supă Cremă De Brânză De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se amestecă. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se amestecă bulionul și legumele. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute până când legumele sunt crocante. Se amestecă brânza cheddar și sosul de brânză; gătiți până se încălzește și brânza se topește.