Supă De Brânză I

Supă De Brânză I
Supa de brânză I este a fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 473 calorii, 22g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână legume, bulion de pui, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Supa de cartofi și brânză elvețiană – brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, Romanescu-Ciorba de branza si faina de porumb-Briose cu branza, și Supă de Mac și brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare fierbeți țelina tocată, ceapa tocată, cartofii, legumele amestecate, cuburile de bulion și apa până când toate legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Bouillon CubeBouillon Cube
CartofiCartofi
țelinățelină
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați laptele Velveeta și untul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
LapteLapte
3
Se încălzește până se încălzește și se servește.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista