Pudra de brânză de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 421 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 7 fani. Dacă aveți la îndemână sare, făină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bine. Încercați Supă De Porumb Și Brânză, Porumb și brânză Chowder, și Macaroane și brânză de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind o tigaie la foc mediu, sotati ceapa in unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați făină și amestecați, va forma o pastă ca consistența.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați lapte și amestecați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
4
Se adaugă porumbul, brânza și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză
Porumb
5
Se încălzește, până când brânza se topește și apoi se servește fierbinte.