Supă de brânză de legume II
Supa de brânză de legume II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 527 calorii, 24g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de pui, apă, mâncare cu brânză procesată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Brânză De Legume I, Supă De Brânză Vegetală, și Lux 7-supă de legume și "brânză" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare cu microunde, gătiți legumele în cuptor cu microunde timp de 10 minute la înălțime. Se amestecă și se rotește la jumătatea distanței.
Pe un aragaz lent mare, amestecați supa și apa.
Adăugați ceapa, legumele și usturoiul, sarea și piperul după gust și amestecați.
Adăugați brânză și amestecați. Se fierbe aproximativ 2 ore sau până când supa este cremoasă și brânza este topită.