Supă De Brânză De Cartofi
Supa de brânză de cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 228 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți sare și piper, cartofi, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, Supă De Brânză De Cartofi, și Supă De Brânză De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În oală mare se topește untul.
Adăugați prazul și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional.
Adăugați cartofii și condimentați cu sare și piper.
Adăugați apă și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt fragede.
Așezați 3/4 de supă într-un blender și piure, reveniți la oală și aduceți la foc mic.
Adăugați muștar și brânză. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați smântână și aduceți la foc mic.
Se toarnă în castron și se servește.