Supă De Brânză De Bere De 30 De Minute

Supa de brânză de bere de 30 de Minute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 824 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frișcă, ceapă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Brânză De Bere Germană De 30 De Minute, Supă de bere și brânză, și Supă De Brânză De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți untul la foc mediu.
Adăugați morcovi, țelină și ceapă; gatiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand telina si ceapa sunt transparente.
Se amestecă făina, boiaua, piperul negru și ardeiul roșu măcinat.
Adăugați bulion; se încălzește la fierbere la foc mediu. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Reduceți căldura;amestecați frisca și brânza.
Se încălzește până se topește brânza, amestecând ocazional. Se amestecă berea. Dacă doriți, serviți cu floricele.