Supă De Brânză De Bere Cu Crutoane De Covrig

Supa de brânză de bere cu crutoane de covrig este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 99 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză procesată, arpagic, rondele de covrig și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Supă de bere cu brânză Cheddar cu crutoane Pumpernickle, Bețișoare de covrig de vineri TGI și Dip de brânză de bere, și Glisoare De Covrig De Pui Cu Brânză De Bere.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare; gatiti, neacoperit, la foc mediu-mic, amestecand frecvent, pana se topeste branza.
Combinați făina și apa, amestecând cu un tel; se adaugă la amestecul de brânză. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 15 minute, amestecând continuu sau până când amestecul este ușor gros. Se amestecă ardeiul roșu. Se toarnă în boluri; se presară cu arpagic și se acoperă cu covrigi.