Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de brânză cu cârnați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 565 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Toateretete are 23 de fani. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, ceapă verde, cârnați kielbasa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Stout și picant cârnați Chili, Creole Stout Cârnați Gumbo, și Biscuiți de bere de rozmarin cu sos de cârnați Stout.
Instrucțiuni
1
Aduceți cartofii, apa și berea la fiert într-o cratiță mare la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 5 minute. Se amestecă cârnații, ceapa verde, sarea, piperul negru, ardeiul cayenne, pudra de muștar și fumul lichid. Acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt complet fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De Muștar
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ghimbir întreg, Zdrobit
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Orz Alb Perlat
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Când cartofii sunt fragede, amestecați brânza Cheddar până se topește complet, apoi adăugați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
3
Se încălzește, amestecând până când brânza s-a topit, dar nu fierbe.